منو اشيا عمودي
هیات علمی
ورود
اخبار

1. آزمون دروس عمومی در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس https://edu.pnu.ac.ir  برگزار خواهد شد.
  1. تاریخ آزمون‌های دروس عمومی از 27 تا 31 خرداد ماه 1402 (به مدت 5 روز ) می‌باشد.
  1. لیست ساعت برگزاری آزمون هر یک از دروس عمومی به تفکیک استان بوده و در کارت آزمون (گزارش 428 ) دانشجو نیز لحاظ شده است.
  1. جهت ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و کلمه عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
* با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان بنا بر ادعای دانشجو اشتباه می‌باشد، در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام گردد.